Doriți să faceți turul Europei intr-o autorulota sau camper? Te simți puțin copleșit și nu știi sigur de unde să începi? Iată tot ce aveți nevoie, de la ce trusă să împachetați, ce hârtie trebuie să purtați, cum să vă pregătiți duba, idei de itinerarii europene de călătorie și sfaturi pentru viața pe drum.

Turul Europei într-un blog de Autorulote – povestea noastră

Îmi amintesc de prima dată când ne-am dus cu autorulota în Europa. Au fost atât de multe reguli și lucruri de împachetat, instructiuni despre cum se inchiriaza o autorulota și ce traseu ar trebui să urmăm și de ce avem nevoie … off!

A spune că am fost descurajat a fost o subevaluare. Oriunde am căutat sfaturi aveam informații total contradictorii. Am petrecut primele zile ale călătoriei noastre în Europa, simțindu-mă epuizat și îngrozit că am uitat ceva de o importanță vitală.

Dacă vă simțiți, de asemenea, intimidați de ideea de a călători în Europa folosind autorulote, camper sau chiar într-o rulotă, nu intrați în panică. De la prima călătorie, am renunțat la slujbă, astfel încât să putem explora Europa cu autocaravana cât mai des posibil (să nu vorbim doar despre 2020 …)!

Am parcurs aproape 60.000 de KM și am vizitat 17 țări. Am făcut MULTE greșeli … dar am învățat și multe despre vanlife în Europa și ce NU trebuie să facem. Și voi împărtăși asta astăzi!

Promit – nu este atât de înfricoșător pe cât se simte acum.

Astăzi vă voi parcurge diferiții pași pe care trebuie să îi faceți pentru a vă planifica propria călătorie cu autocaravana în Europa și, sperăm, vă veți simți mult mai încrezători până la sfârșitul acestui articol.

Nu uitați să obțineți lista de verificare gratuită tipărită a Europei pentru călătoria cu rulote, care vă va ajuta să vă amintiți tot ce aveți nevoie.

Cum să faci un tur al Europei într-un autocaravan, camper sau Autorulota – de unde să începi!?

Să începem cu elementele de bază. Înainte de a vă putea îndrepta spre Europa într-un camper sau folosind autorulote! Puteți fie să cumpărați unul, fie să inchiriati unul și există avantaje / dezavantaje pentru ambele.

Dacă nu dețineți deja o autorulota și vă gândiți să obțineți una, inchiriati o autorulota sau un camper pentru cel puțin un weekend, de preferință o săptămână, este modalitatea perfectă de a ști dacă viața de autocaravane este pentru dvs., înainte de a cheltui mulți bani pe una.

De asemenea, dacă doriți să cumpărați o autorulota pentru prima dată, inchirierea uneia este o modalitate excelentă de a afla ce aspecte funcționează pentru dvs., ce vă place și ce nu vă place și ce căutați în propriul vehicul.

Acestea fiind spuse, am cumpărat primul nostru motorhome fără experiență și fără planificare și am plecat să călătorim în jurul Europei după doar 15 zile … Deci, faceți ceea ce vi se pare potrivit.

Motorhome Touring în Europa – unde să stați?

După ce aveți un vehicul în care să faceți turul Europei, următorul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este cum doriți să fie călătoria dvs. în Europa și unde veți merge la tabără / parc peste noapte?

• Doriți să stați într-un camping cu locuri pentru rulote, autorulote și corturi, care are o mulțime de facilități și activități pentru copii?

• Ați prefera să faceți tabără sălbatică în autorulota dvs. și să stați într-un loc nou în fiecare noapte, departe de aglomerație și orașe?

• Doriți să utilizați aires / locuri de parcare gratuite peste noapte în Europa și să stați 2/3 nopți într-un loc înainte de a merge mai departe?

Decizia tipului de vacanță pe care doriți să o faceți vă va facilita mult planificarea călătoriei cu autorulota. Iată mai multe informații despre tipurile de parcare pentru rulote disponibile în Europa pentru a vă ajuta să decideți.

Campinguri pentru rulote în Europa

Campingurile din Europa sunt foarte asemănătoare cu cele din Marea Britanie – ajungeți, vi se oferă sau puteți selecta un pitch cu sau fără electricitate (în funcție de ce ați rezervat) și atât. Adesea, va trebui să furnizați un act de identitate la sosire, iar unele locuri chiar să vă păstreze pașaportul în timp ce stați.

Campingurile au deseori facilități excelente – cum ar fi piscine sau o plajă pe un lac, sporturi nautice, zonă de joacă, restaurante, livrare de pâine proaspătă, magazin etc. permis de plumb.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *