Acest ghid cuprinzător conține literalmente tot ce trebuie să știți despre planificarea unei excursii cu autorulota în Noua Zeelandă; de la cât costă, la cum să faci duș în timp ce locuiești într-un camper, până la trucul magic care trebuie să știi pentru a găsi locuri de campare. Dacă aveți întrebări despre închirierea unei autocaravane în Noua Zeelandă, le răspundem aici!

Dacă vă gândiți să călătoriți în Noua Zeelandă cu o autorulota, vreau mai întâi să acordați un moment pentru a spune acest lucru: nu mai dezbateți acest lucru!

Veți avea aventura unei vieți și probabil va fi una dintre călătoriile dvs. preferate. VREODATĂ.

Călătorind într-un camper, este fără îndoială cel mai bun mod de a vedea Noua Zeelandă. Acesta este un fapt. Bine, cred că este părerea noastră … Dar credeți-ne, nu veți regreta.

Știu că s-ar putea să vă simțiți un pic neliniștiți sau copleșiți în timp ce începeți să planificați și să cercetați excursii cu rulote. Mai ales cu toate lucrurile de făcut în Noua Zeelandă, este greu să știi unde să începi să cauți. Am fost acolo. Știm că aveți multe întrebări (am făcut-o și noi).

Povestea noastră cu rulote

De ce ar trebui să aveți încredere în sfaturile noastre pentru autorulote? Ei bine, nu numai că am făcut o excursie de o lună de camping în Noua Zeelandă, dar avem și mai multă experiență sub centuri …

Dacă ne urmărești blogul de ceva vreme, îți amintești că ne-am construit propriul camper acum câțiva ani și am locuit în el timp de 3 luni în timp ce exploram coasta de vest a Statelor Unite. A fost una dintre cele mai bune veri din viața noastră și datorăm o mare parte din asta lui „Vinny” (așa ne-am numit autocaravanul nostru!).

Înainte de acea vară, niciunul dintre noi nu petrecuse vreodată o noapte într-un camper, să nu mai vorbim de 3 luni. Dar ne-am îndrăgostit repede de viata cu autorulote și de simplitatea și libertatea care vine odată cu aceasta. (Atât de mult încât am construit chiar și un al doilea camper!)

Așadar, după 3 luni în iubitul nostru „Vinny”, am făcut o listă a locurilor din întreaga lume despre care credeam că va vor daruii aventuri minunate pentru autorulote, deoarece știam că trebuie să o facem din nou!

Doriți să ghiciți în ce țară s-a aflat în fruntea listei noastre?

Așa este: Noua Zeelandă!

Cu peisaje epice, drumuri bune și sălbăticie neatinsă, Noua Zeelandă este locul perfect pentru o aventură cu autorulote.

De ce o autorulota este cel mai bun mod de a vedea Noua Zeelandă

Încă nu sunteți convins de toată treaba cu autorulote? Ei bine, să ne explicăm ce face acest mod de călătorie atât de bun:

• Aventura: vă veți putea trezi lângă unele dintre cele mai epice peisaje și veți avea o aventură a vieții: una pe care nu o puteți obține rămânând exclusiv în hoteluri.

• Economisiți bani: În timp ce închirierea unei autocaravane în Noua Zeelandă nu este neapărat ieftină, vă va oferi posibilitatea de a economisi bani în alte moduri: cum ar fi gătirea propriilor mese și găsirea de locuri de campare gratuite.

• Simplificați: călătoria cu rulotul este mai simplă decât să stați în hoteluri și necesită mai puțină planificare. Cu excepția cazului în care stați într-un oraș important sau în jurul acestuia în timpul sezonului aglomerat, nu va trebui să vă rezervați campingul în avans, astfel încât să puteți vedea pur și simplu cât de departe ajungeți în fiecare zi și să găsiți un loc unde să dormiți. Puteți face mese atunci când vă este foame în loc să încercați să găsiți restaurante. Și nu este nevoie să vă bagați valiza într-un hotel în fiecare seară și să reambalați dimineața.

• Vedeți mai multe: există câteva locuri nepotrivite în care nu puteți ajunge cu ușurință fără a petrece noaptea. Și veți avea ocazia să campați în apropiere de capetele de traseu pentru a începe la început dimineața înainte ca sosirea „mulțimilor de hoteluri”.

• Este ușor: Noua Zeelandă este foarte bine pregătită pentru autorulote. Există locuri de campare și locuri de camping libere în întreaga țară, ceea ce face mai ușor să găsești un loc unde să dormi, să faci duș și să îți umpli rezervorul de apă. Există puține locuri în lume în care călătoriile cu rulote sunt la fel de ușoare ca în Noua Zeelandă.

• Încercați ceva nou: ieșiți din zona dvs. de confort, aflați lucruri noi și descoperiți un mod de călătorie de care s-ar putea să vă îndrăgostiți.

Acum, că te avem la bord, să începem să planificăm o călătorie despre care vei vorbi în anii următori!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *